Luc Gistel (1942 – 2015)

Night Disco

Entertainment

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
982600
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
28 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1795-10-140 S
ISMN:
9790035034361

Beschrijving

Vermaak tot in de kleine uurtjes… Dat is Night Disco van Luc Gistel. De inleiding van deze amusante compositie is een verwachtingsvolle aankondiging van een nacht vol spanning en vertier. En dan breekt het feest los, heerlijkediscoklanken weerklinken op de dansvloer waar wordt gedanst zoals John Travolta dat eens deed. Het langzame middendeel beschrijft het verplichte rondje slowen, de dans waarop alle verliefde paartjes hebben gewacht. Maar dan gaathet geswing weer vrolijk en vol dynamiek verder. Plezier tot aan het krieken van de dag!

21,99  €
Levertijd: 1–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven