Etienne Crausaz (* 1981)

Sinfonietta No. 5

Beriato Concert Works

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1714042
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Omvang:
348 pagina’s
Duur:
12 minuten
Uitgavejaar:
2024
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP 24013752
ISMN:
9790365227044

Beschrijving

Dit werk bouwt voort op eerdere muzikale verkenningen van de componist; wat betreft de moeilijkheidsgraad en de vorm is het nauw verwant aan diens Sinfonietta No. 3. Het is gebaseerd op verschillende relatief korte motieven, die in de eerste minuten worden geïntroduceerd en vervolgens op symfonische wijze worden doorontwikkeld. De muziek varieert tussen momenten van grote vitaliteit en uitbundigheid en eerder zorgelijke, sombere of dramatische passages. Hoewel het geen programmatische compositie betreft, heeft de muziek wel steeds een beschrijvend karakter. Sinfonietta No. 5 is geschreven in opdracht van de kantonnale muziekverenigingen van Wallis, Bern, Jura, Genève, Solothurn en Centraal-Zwitserland, voor het Kantonale Musikfest van 224, als het verplichte werk voor brassbands in de eerste divisie.

149,99  €
Levertijd: 2–3 weken
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

E. Crausaz: Sinfonietta No. 5, Brassb (Part)
Etienne Crausaz

Sinfonietta No. 5

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 1714043

26,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–3 weken
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven