ClearVision Superflex Music Stand Lights D-7

Megakorting bij afname minimaal 25 stuks

Placeholder image
Uitgave:
Artikelnr.:
1709903
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
300008012

Beschrijving

De prijs van deze duo-verlichting is € 7,95. Als u er minstens 10 bestelt is de prijs € 6,95 per stuk. Bij een minimum-afname van 25 stuks kosten ze slechts € 5,95 per stuk.Met deze draadloze dubbele lessenaar lampjes met volledig draaibare zwanenhals heeft u overal gemakkelijk een goede lessenaar verlichting. De leesproblemen die een slecht verlicht podium met zich mee kan brengen behoren met deze handige lampjes voorgoed tot het verleden.Doordat deze lampjes overal makkelijk te plaatsen zijn, zijn ze ook goed te gebruiken als tafellamp, bij het lezen van een boek in bed of tijdens het kamperen. Ze zijn compact en lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen in een instrumentenkoffer.- 2 bladzijden tegelijk goed te verlichten.- met voor beide lampjes een aparte schakelaar- sterke klip om b.v. aan een lessenaar of boek te bevestigen, maar ook los neer te zetten.- luxe flexibele hals- draadloos- wordt niet warm- met aansluiting voor een transformator- kleur: zwart- extra heldere lichtdiode- werkt op 3x 1,5V AAA batterijen (niet meegeleverd)

7,95  €
Levertijd: 2–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven