Alexandre Carlin (* 1973)

Epic Variants

for Piano and Bass Clarinet
Solo and Piano

voor:
Basklarinet, piano
Uitgave:
Pianopartituur, solopartij
Artikelnr.:
1710244
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Duur:
7:10 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
060934050

Beschrijving

Epic Variants werd gecomponeerd in opdracht van de 1e klarinetdag in Anet (Frankrijk), niet ver van La Couture-Boussey waar de klarinet voor het eerst ontstond.
Het werk ging in première op 7 mei 2022 door Didier Pernoit, basklarinetsolist van het "Orchestre Philharmonique de Radio-France", begeleid door de concertband van Bû, onder leiding van de componist.
Het werk is gebaseerd op een thema geharmoniseerd met sterke epische akkoordprogressies, waarbij het hele register van de basklarinet wordt benut, van donkere lage klanken tot zachte hogere noten.
Het stuk bestaat uit één deel, maar is verdeeld in drie verschillende stemmingen, waarbij elk thematisch materiaal een variatie is op het eerste.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
32,70  €
Levertijd: 2–3 weken
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

A. Carlin: Epic Variants, BklarBlaso (Part)
Alexandre Carlin

Epic Variants

for Bass Clarinet and Concert Band
Solo anf Band

voor: Basklarinet, harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 1635101

26,16  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–3 weken
A. Carlin: Epic Variants, BklarBlaso (Pa+St)
Alexandre Carlin

Epic Variants

for Bass Clarinet and Concert Band
Solo and Band

voor: Basklarinet, harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 1635102

130,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–3 weken
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven