Andrew Pearce

The Maestro (Score)

for Trumpet and Brass Band

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1179087
Auteur / Componist:
Andrew Pearce
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Duur:
15 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
043241080-Score

Beschrijving

Score only

1 Full Score - 1 Soprano - 4 Solo Cornet - 1 Repiano - 1 Flugelhorn Solo - 4 Cornet II - 4 Cornet III - 1 Trumpet I - 1 Solo Horn - 1 Horn I Eb - 1 Horn II Eb - 1 Trombone I Bb (TC) - 1 Trombone II Bb (TC) - 1 Trombone Bass C - 1 Baritone I Bb (TC) - 1 Baritone II Bb (TC) - 1 Euphonium I Bb (TC) - 1 Euphonium II Bb (TC) - 2 Bas Bb (TC) - 2 Bas Eb (TC) - 1 Percussion I - 1 Percussion II - 1 Mallets - 1 Timpani

The Maestro, een concertino voor trompet en band, was een compositieopdracht van Philip Cobb, eerste trompettist van het London Symphony Orchestra. Ik heb het grootste deel van de zomer van 2011 in Praag en Loden doorgebracht om dit veeleisende stuk te componeren, want dit was een fantastische gelegenheid om een grootschalig werk te schrijven voor een van de beste trompetvirtuozen ter wereld, en ik nam de opdracht dan ook enthousiast aan. Ik voelde me verantwoordelijk om een tour de force te leveren voor deze wereldspeler, en dat was zowel een uitdaging als een plezier. Phil was op zoek naar melodieën en thema's in het stuk en had genoten van mijn album ' Cinema Symphony' , en de dramatische panorama's die het opriep. Voordat ik begon met schrijven, luisterde ik vele malen naar zijn mooie album 'Life Abundant', om zijn geluid in mijn hoofd te hebben terwijl ik schreef. Het stuk vertegenwoordigt de vele aspecten van het muzikale leven van een hedendaagse trompettist : van brassband koralen (een eerbetoon aan Phil's muzikale roots) tot symfonische concertzaal en filmstudio. Ik ben zeer verheugd dat Phil en de Intenational Staff Band dit werk hebben opgenomen onder leiding van Dr Stephen Cobb. Het is een krachttoer, niet alleen voor de solist maar ook voor de band en het zou een spannende uitdaging moeten vormen voor de allerbeste bands.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
57,62  €
Levertijd: 1–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven